divendres, 19 d’octubre del 2012

Com s’han adaptat les nostres tortugues al nou hàbitat?


Un cop teniem l’aquaterrari acabat i preparat per rebre a les nostres tortugues les hem portat a la Universitat ja que, durant un temps, aquestes seran el nostre objecte d’estudi.











L’hàbitat en el que viuen és un aquaterrari molt gran i espaiós i pensem que en el moment de col.locar-les dins s’han vist una mica estranyes davant d’aquesta nova situació. Al cap d’una estona d’estar al seu nou habitacle ens hem adonat que estaven molt mogudes, que volien sortir a la superfície, suposem que a respirar i descansar, però que no podien ja que no hi havia un espai específic per fer-ho. Per aquest motiu, nosaltres com a grup, ens hem fet la pregunta següent :
Què és el que no té el nostre aquaterrari perquè les nostres tortugues no estiguin a gust ?
Ens hem qüestionat si el que els passava era que els faltava espai i una zona més àmplia de superfície i hem fet les proves pertinents, com? Doncs movent les pedres i recolocant-les de manera que tinguin un lloc més gran on poder pujar a descansar i a respirar. Però tot i així no ens hem quedat gaire convençuts, ja que, seguien inquietes. A més, pensant entre tots hem cregut que seria també una bona idea col.locar en l’aquaterrari surus per tal que puguin pujar i descansar sense problema. Amb la presència d’aquests surus pensem que aconseguim aproximar-nos una mica al seu hàbitat natural.







Ara que ja tenen l’espai adequat per poder sortir fóra de l’aigua i respirar, ja no les notem tan neguitoses i sobretot pensem que ara poden estar més comodes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada